Creație, viață, inspirație

Written by Joanna Grams. Posted in Viața în Craiova & Oltenia

Am vrut să aflăm cu ce rămâi după o vizită în Craiova şi ce s-ar putea îmbunătății aici prin ochii străinilor. Am întrebat tineri din țări diferite şi iată care sunt părerile lor.

1.Daca ai avea oportunitatea sa te intorci in Craiova, care ar fi motivele pentru care ai face asta?

2.Ce ai imbunatati in Craiova?

Emre Çapın (24 de ani, Turcia)

1. M-as intoarce in Craiova pentru a-mi crea propiul loc de munca fiindca sunt multe oportunitati.

2. Transportul public bineinteles, as incepe cu statiile de tramvai si de asemenea as imbunatati sistemul de plata.

Jason Lee (22 de ani, China)

1. M-as întoarce în Craiova pentru a-mi crea o afacere.

2. Sunt de părere ca sistemul de educație din orașul vostru ar putea fi îmbunătățit. Copiii și tinerii au nevoie de mai multe opțiuni de dezvoltare atât în timpul cursurilor, cât și după terminarea acestora.

 

Imanuel Gintang (21 de ani, Indonezia)

1. Cu siguranță m-aș întoarce! În primul rand datorita mâncării delicioase de acolo, apoi pentru oamenii minunați pe care i-am cunoscut acolo.

2. Pentru sectorul social : mi-ar plăcea sa vad mai multă înțelegere, oamenii sa colaboreze mai mult între ei și sa se susțină.

   

Nazar Roark (23 de ani, Ucraina)

1. În primul rând, oamenii de acolo sunt prietenoși și foarte deschiși. Apoi, combinația dintre arhitectura și natura orașului este uimitoare; o mulțime de parcuri, străzi și clădiri frumoase. În Craiova oricine va găsi ceva de făcut, fiind suficient loc pentru orice : pentru creație, viața, inspirație.

2. Mi-ar plăcea sa protejez toate părțile frumoase ale orașului, sa fie într-o buna condiție. Poate m-aș gândi sa demolez toate clădirile părăsite pe care le-am văzut când ma plimbam prin oraș. As dori sa vad mai multe flori pe străzi și picturi pe pereții clădirilor.

 

Yanca Peixoto (21 de ani, Brazilia)

1. M-as întoarce în Craiova pentru mai multe motive ; în primul rand, craiovenii sunt foarte ospitalieri și mereu dornici sa te ajute. În niciun alt oraș din România nu am fost așa de bine primită ca în Craiova. Apoi, orașul este foarte sigur pentru cei din afara (în special pt cei care nu vorbesc limba). Nu am întâmpinat nicio problema în ceea ce privește siguranță proprie cât am locuit acolo( ceea ce nu pot spune, spre exemplu, despre Paris). Viața în oraș nu este scumpa, acesta fiind foarte frumos. Preturile sunt mici și iți poți cumpăra mâncare sau suveniruri la o suma potrivita. Arhitectura orașului este uimitoare. Primăria este superba, muzeul este impresionant. Orașul este foarte bine organizat, nu prea sunt șanse sa te rătăcești. În plus, ai mereu câte ceva de făcut sau de văzut.

2. Cred ca transportul public. Mi s-a părut puțin dificil pentru ca nu erau indicatoare în limba engleza, nu erau hărți sau trasee în stațiile de autobuz și era greu sa cumpăram biletele.

  Authors: Carla Andrei, Andrea Iacob, Cristina Mormoe Zapisz Zapisz Zapisz Zapisz Zapisz

Tags:

Leave a comment