Cum și-au petrecut tinerii craioveni vacanța

Written by Carla Andrei. Posted in Noutăţi

Fie că au părăsit orașul, s-au angajat sau au ales să își petreacă timpul la piscinele și terasele locale, vara aceasta a fost una plină de distracție pentru tinerii craioveni.

Cristina Dobrescu ne-a spus că nu a plecat nicăieri în această vară pentru că vara se fac cei mai mulți bani. „ Vara aleg să muncesc. Job-urile sunt la mare căutare. Am lucrat ca și chelnerită și făceam destui bani, terasele erau pline și era mult de muncă, dar când eram liberă găseam o modalitate de a mă distra cu prietenii”.

Alții au ales să își petreacă vara la piscină sau să plece din localitate. În luna iulie au fost plecați majoritatea tinerilor, iar destinația aleasă de cei mai mulți dintre ei a fost litoralul românesc. “Am plecat la mare cu familia pentru două săptămâni, în rest am mers la piscină. Ador vara pentru că pot să mă relaxez și să stau cu prietenii mei.” a spus Filip Badea.

Craiova le-a oferit celor mai puțin norocoşi, celor care nu au reuşit să-şi facă o vacanță, un prilej de a se distra. Aceştia au putut participa  la concerte în aer liber în centrul Craiovei, dar şi la multe activități desfăşurate la Teatrul de Vară din parcul „Nicolae Romanescu”.

Craiova este însă aleasă de mulți străini ca locație pentru vacanța de vară. Claudia Sârbu lucrează la o terasă din centrul vechi al Craiovei și a spus că a văzut o mulțime de străini la terasă, vara aceasta. “Nu știu dacă au venit fiind implicați în proiecte sau pur și simplu în vacantă, dar pare să le placă orașul nostru.” a mai adăugat ea.

În ultimii 6 ani s-a dublat numarul hotelurilor din Dolj, iar în  Craiova chiar a aparut unul sub un brand internațional al unui lanț de hoteluri.

 

Andreea Iacob, Carla Andrei

Tags: , , , ,

Leave a comment