Cum suntem văzuți?

Ce spune lumea despre noi?

Cel mai adesea oamenii preferă recenziile pentru a își face o părere despre un anumit lucru. Recenziile despre Tinerii 3D pot fi văzute pe pagina noastră de Facebook aici: https://www.facebook.com/tinerii3d/reviews

Alții preferă să descopere vizual astfel că ai la dispoziție haștag-urile #tinerii3d folosite atât de noi cât și de voluntari, prieteni, colaboratori, parteneri etc de pe Facebook și Instagram:

Facebook: #tinerii3d

Instagram: #tinerii3d


Ne găsiți și în ceva apariții media ce pot fi accesate urmărind link-urile de mai jos:

Radio România Oltenia Craiova: Asociația Tinerii 3D: voluntariat european, Explore Craiova și multă energie pozitivă!

Tele U Craiova: Ziua Copilului Turc, sărbătorită la Craiova

Cuvântul Libertății: Schimb cultural româno-turc

Smart Craiova: Summer Breeze 2018, festival de arte vizuale și muzică, la Șimnicu de Sus

Ziarul de Craiova: Voluntariatul aduce oamenii împreună. Tinerii 3D: ”Cel mai important este să facem Craiova – Capitala Tineretului din România”

Recenzii de la tineri și parteneri

Pentru noi este foarte important ca toate persoanele cu care intrăm în contact să aibă o experiență cât mai tare și cool 🙂 indiferent că este vorba de voluntariat, cursuri, festivaluri sau orice alt tip de eveniment.

Mai jos puteți citi unele dintre recenziile și părerile pe care le-am primit de-a lungul anilor. Pentru mai multe, vă rugăm să accesați pagina de Facebook la secțiunea de Recenzii și Recomandări: https://www.facebook.com/tinerii3d/reviews


“Poate pare un clișeu daaar…nu s-au inventat deocamdată cuvintele care să descrie ce simt după această experință de neuitat!!! Nici nu știu ce să laud mai întâi. Toată lumea a fost foarte prietenoasă, condițiile de cazare au fost peste așteptări iar proiectul în sine a fost foarte bine organizat ( în ciuda vremii care nu a ținut mereu cu noi, dar asta nu depinde de nimeni). Recomand din toate punctele de vedere această experiență și știu sigur că pentru mine nu va fi ultima!!”

Bianca Maria Negoiţă, Balș, Jud. Olt


“I had the opportunity to participate in a project with Tinerii 3D, and it was a great exploration of a different culture. thank you for the possibility and for the great memories! ☆☆☆☆☆ 👌🏼”

Keresztes Zsolt, Covasna


“Oameni care lucrează cu drag și cu seriozitate pentru a ajuta alți oameni să se descopere și să crească în propriul ritm prin. Recomand din suflet!”

Bianca Murariu, Galați


“Această organizație oferă oportunități de dezvoltare tinerilor. Experiențele memorabile și cunoștințele, pe care altfel nu aveam cum să le descopăr, mă fac să recomand acest NGO. ATENȚIE PROVOACĂ DEPENDENȚĂ!”

Andrei Ilie, Constanța


“Prin intermediul acestei asociatii am avut parte de una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea! Proiecte absolut geniale, organizatori experimentati si activitati la care cu siguranta nu te vei plictisi! Recomand aceasta asociatie din tot sufletul! GO FOR IT!!”

Oana Hroștea, Bacău


“Dupa participarea intr-un proiect Erasmus in Polonia, intre datele 2-10 noiembrie 2019, pot afirma cu certitudine ca a fost cea mai buna experienta tip youth exchange a mea de pana acum – de la activitatile extrem de interesante, informative, dar si foarte fun, pana la oamenii minunati pe care i-am cunoscut, atat din echipele celorlalte tari, dar mai ales din echipa Romaniei, oameni care mi-au devenit buni prieteni si de care m-am apropiat incredibil de mult in acea saptamana pe care am petrecut-o cu ei, oameni pe care i-am cunoscut datorita Asociatiei Tinerii 3D!! Sfatul meu este sa nu ezitati cand doriti sa aplicati la un proiect prin intermediul acestei asociatii, garantez ca veti avea parte de o experienta inedita, alaturi de niste oameni fantastici, care va vor fi alaturi, va vor face sa radeti si va vor sprijini la fiecare pas. Seriozitate, profesionalism si organizare sunt termenii care definesc cel mai bine asociatia. Eu nu pot decat sa le multumesc ca au facut posibila participarea mea la acest proiect, si sa le promit ca voi reveni la colaborarea cu ei in scurt timp, deoarece a fost o experienta intr-adevar memorabila!!”

Georgiana Luca, Iași


“Had a chance to work with guys from Asociatia “Tinerii 3D”. Work that they do is amazing. Hope to work on another project with them soon!”

Nikola Marunić, Serbia


“O organizatie extraordinara, am participat in 2 proiecte Erasmus si am avut parte de experiente memorabile, o echipa cu un vibe foarte fain si o organizare excelenta. Recomand cu incredere Tinerii 3 D, poate unul dintre cele mai de incredere si faine ONG-uri din Romania.”

Mara Mistodie, Ploiești