„Cv Superstar” în Polonia – „Un proiect elegant şi de calitate”

Written by Daniela Hadei. Posted in Noutăţi

Peste 30 de tineri din şase ţări europene s-au întrunit de curând într-un proiect „Erasmus+”, unde au avut posibilitatea să-şi dezvolte competenţele şi abilităţile antreprenoriale, digitale, de comunicare şi sociale. Proiectul „Cv Superstar” s-a petrecut în Polonia, iar echipa din România s-a întors cu cele mai frumoase experienţe de acolo.  

Roxana Motrescu: 

„De ceva timp, datorită experienţelor trăite acolo şi datorită culturii şi tradiţiilor spectaculoase, pot spune că Polonia a devenit ţara mea de suflet. De fiecare dată când mă întorc acolo, o fac cu drag şi inima deschisă spre cunoaştere şi explorare. Proiectul a fost exact cum mă aşteptam: elegant, profesional şi de calitate. Iar asta datorită echipei, datorită asociaţie gazdă, care de fiecare dată a dat dovadă de seriozitate şi implicare. Ţările partenere au fost de asemenea surprinzătoare prin cultură şi informaţiile aduse. Tema proiectului a fost una de interes actual şi general, deja aştept cu drag următorul proiect”.

 

Denisa Ghiţă: „Cu toate că Youth exchang-ul din Polonia a fost prima mea experienţă de acest gen, pot spune sincer că am rămas surprins plăcută de activităţile desfăşurate, dar mai ales de persoanele implicate în proiect. De asemenea, îi pot asigura pe cei dornici să ia parte la astfel de proiecte, că acesta este cel mai bun mod de a-ţi dezvolta abilităţile de comunicare, de a-ţi forma sau consolida încrederea în sine, de a acumula informaţii, experienţe şi păreri venite din partea unor tineri reprezentanţi ai altor culturi şi nu în ultimul rând, este o modalitate frumoasă şi interesantă de a ajuta la schimbarea imaginii ţării noastre, atât în Europa cât şi în ţările din afară ei”.

 

Adrian Oprică: „Proiectul „Cv Superstar” a fost unul reuşit, aşa cum, desigur, ne aşteptam cu toţii. Acest lucru este datorat faptului că echipa „SMITH CREATOR” este una foarte bună, echipă cu care am realizat lucruri minunate de fiecare dată când am colaborat. Aşteptăm cu drag orice persoană dornică de implicare să ne contacteze şi pentru proiectele viitoare”.

Tags: , , , ,

Leave a comment