Despre Emotion Sense – schimb de tineri în Meironys, Lituania

Written by Tinerii 3D. Posted in Noutăţi

Principalul grup țintă al proiectului îl reprezintă tinerii europeni cărora le pasă de bunăstarea societății, cărora le pasă de personal educație și dezvoltare profesională, încercați să scăpați de obiceiurile proaste, să reduceți emoțiile negative, furia și să fiți civic în dezvoltarea ideilor preventive pentru sinucidere, instabilitate psihologică sau tulburări. Publicul țintă include nu numai participanții din diferite țări implicate în proiect, ci și ai acestora prietenii din jur, familia, comunitatea căreia îi aparțin, întreaga comunitate europeană. Se așteaptă ca acest proiect să aibă un impact pozitiv asupra tuturor activităților planificate, asupra oamenilor cu autoritate și asupra comunicării între oameni diferiti:
  • – crește înțelegerea și extinde cunoștințele participanților despre puterea emoțiilor, sursele emoțiilor, management emoției, seminarii și prelegeri vor pune bazele dezvoltării inteligenței emoționale și înțelegerea importanței sale. Participanții vor învăța să se concentreze, să se concentreze, să nu reacționeze la mediul înconjurător tulburări, se concentrează pe un singur scop, se cunoaște pe ei înșiși, gândirea lor, emoțiile pozitive și negative. Jocuri de simulare care vor permite să vă testați în situații care necesită o pregătire emoțională puternică. Fiecare experiență și practică poate ajuta faci față situațiilor sau chiar salvezi vieți. Proiectul este de așteptat să le arate tinerilor capacitatea de a se gestiona emoțiile le pot îmbunătăți viața personală și socială.
  • – o mai bună înțelegere reciprocă între participanți și motivare pentru viitoarea cooperare la nivel european.
  • – cooperare interculturală, team building, comunicare internațională.
  • – inițiativa participanților în dezvoltarea ideii de educație pentru managementul emoțiilor în instituțiile de învățământ, în special pentru copii.
  • – inițiativa participanților la viața de zi cu zi a societății lor și motivația de a lua parte la afacerile europene ca cetățeni activi.
  • – să motiveze participanții să dedice mai mult timp lucrului în beneficiul celorlalți și să găsească oportunități de îmbogățire personală dezvoltare, inteligență emoțională.
  • – o mai bună înțelegere a valorilor europene prin cooperare interculturală și comunicare, cunoașterea unui nou țară.
Este de așteptat ca impactul asupra participanților să fie semnificativ nu numai pentru ei personal, ci și pentru ai lor experiența și cunoștințele acumulate îi vor încuraja să dezvolte și să educe în continuare cât mai mulți alți oameni posibil. Participanții vor avea ocazia să participe la întâlniri interculturale internaționale și să facă schimb de idei cu tinerii oameni din alte culturi, tradiții, își asigură dezvoltarea personală, își îmbogățesc cunoștințele despre diferite culturi. Tot în cadrul schimbului de tineri, liderii de tineret vor încerca să-i motiveze pe tineri să-și dezvolte proiectele în cadrul cadrul programului Erasmus +, să participe activ la evenimentele și cursurile organizate, să contribuie la activitățile organizațiilor lor. Proiectul în sine va oferi o bază solidă pentru viitoarea cooperare între organizații. Participanților li se oferă înțelegerea și libertatea de a crea noi idei de proiecte Erasmus + sau de a le dezvolta. Organizațiile partenere plănuiesc, de asemenea, să folosească competențele și cunoștințele dobândite de participanții pe care îi trimit pentru a forma a o nouă echipă care se va aprinde pentru a educa publicul despre importanța inteligenței emoționale. De asemenea, este important ca videoclipurile create în timpul proiectului, fotografiile realizate și articolele scrise să nu ajungă doar la publicul larg, dar și să își extindă gradul de conștientizare cu privire la importanța temei proiectului, impactul pozitiv al Erasmus + asupra tineri. Se speră că instrumentele dezvoltate în timpul proiectului vor crește gradul de conștientizare a publicului cu privire la negativul în curs de desfășurare acțiunile influențate de om în lume și ceea ce determină acest lucru.

Tinerii 3D

Educație, Cultură, Sport Ne găsiți pe și Facebook: Tinerii 3D

Leave a comment