Impresii despre schimbul de tineri “Protect yourself” din Miłków, Polonia

Written by Tinerii 3D. Posted in Povești cu și despre Tinerii 3D

In perioada 9-18 decembrie, 8 tineri au luat parte la schimbul “Protect yourself” din Miłków, Polonia. Acesta a fost a avut ca subiecte abordate: combaterea discriminării, sexualitatea în rândul tinerilor, creare de campanii, descoperirea de culturi noi și dezvoltarea tinerilor în vederea unor culturi internaționale, diversitate culturală (multiculturalitate), învățare interculturala, educație non-formala cu aplicabilitate in tarile din care participantii fac parte.
  • Parteneri in acest proiect au fost:
  • Just Do It Poland – Polonia – organizatia gazda
  • YOUTH SEASON ASSOCIATION – Turcia
  • YOUTH ON BOARD – Macedonia de Nord
  • Asociación Juvenil Albolut – Spania
  • si bineinteles ASOCIATIA TINERII 3D, Romania
Ce este un schimb de tineri (youth exchange)?

Schimburile de tineri se adresează în special celor între 18 și 26 de ani însă de la caz la caz vârsta limită poate fi diferită (ex 16-20 sau 20-30).

Rolul lor este să aducă laolaltă tinerii din 2 sau mai multe țări pentru a facilita învățarea prin metode non-formale într-un mediu multicultural pe diferite teme. Printre subiectele abordate se poate regăsi: dansuri și cultură, fotografie, artă, dezvoltare personală, dezvoltarea oportunităților profesionale, sport etc.

    Tinerii ce au luat parte la acest proiect sunt incantati de faptul ca au descoperit si au inteles ca diferentele culturale nu sunt atat de mari intre tarile europene si ca aceste mici diferente ne fac sa fim mai curiosi unii despre ceilalti si ca ne pot ajuta si dezvolta, putand sa venim cu idei din perspective diferite.
Doresti sa ramai la curent cu noile noastre oportunitati?

Subscribe Poți lua parte la un alt schimb de tineri, curs de pregătire, job shadowing sau orice altă activitate susținută de noi sau partenerii noștri.

Pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și oportunități abonându-te prin email accesând următorul link: http://tinerii3d.ro/subscribe/

Informații despre alte proiecte găsiți accesând site-ul sau urmărind pagina noastră de Facebook:  https://www.facebook.com/tinerii3d

Tinerii 3D

Educație, Cultură, Sport Ne găsiți pe și Facebook: Tinerii 3D

Leave a comment