Nicăieri nu-i ca la Summer Breeze

Written by Carla Andrei. Posted in Noutăţi

La a patra ediție, Summer Breeze îşi propune să fie „ More than just a party ”.

CIA, ROA, Metafore, LuKa, MashUp Band, Andrey YC sunt cei care vor urca pe scenă şi vor întreține atmosfera, la cea mai trăznită petrecere în aer liber. Dacă în alți ani participanții veneau cu proviziile lor de acasă, de data aceasta vor avea la dispoziție Shot Bar, Cocktail Bar, Food Area şi Huge Outdoor Dance Floor, plus un spațiu unde aceştia îşi vor putea parca maşinile.

 

Biletele pot fi achiziționate şi online de aici, aşa că grăbeşte-te şi cumpără bilete pentru tine şi prietenii tăi. Prețul unui bilet este de 25 de lei. Începând cu luna iulie, prețul unui bilet va fi 35 de lei. Pentru cei care nu au şansa să cumpere din timp, vor putea cumpăra bilete şi de la intrare, la prețul de 45 de lei.

În jur de 1000 de persoane vor păşi şi vor face istorie la Izvor, comuna Şimnicul de Jos, hai și tu pentru o experiență de neuitat. Summer Breeze dă startul petrecerii pe 13 iulie, ora 19:00, cu mențiunea că persoanele cu vârsta sub 18 ani au acces interzis.

Toate detaliile şi noutățile legate de eveniment le găseşti aici . Responsabili pentru Summer Breeze Fest sunt cei de la Asociația Tinerii 3D în parteneriat cu Grand Studio Events şi Primăria Şimnicul de Sus.

Tags: , ,

Leave a comment