„Erasmus+” în Ungaria: „Amintiri cât pentru o viață”

Written by Daniela Hadei. Posted in Povești cu și despre Tinerii 3D

Zece zile, șase voluntari români, un proiect „Erasmus+” în Boldogkovaralja, Ungaria, o serie de aventuri și momente fantastice – așa putem descrie pe scurt cea mai recentă experiență internațională a voluntarilor noștri.

Pe parcursul acestui proiect, participanții au avut șansa de a-și îmbunătăți noi competențe, și în special competențele digitale, competența matematică și competențele de bază în știință și tehnologie, competențele interpersonale, interculturale și sociale și competențele civice, comunicarea în limbi străine, expresia culturală și antreprenoriat.

De asemenea, tinerii au învățat mai multe despre munca în echipă, gândirea logică, conducerea, vorbirea publică prin încredere, învățarea de a învăța și sport.

Totodată, tinerii noștri au fost fascinați de atelierul de creație, în cadrul căruia au confecționat propriile arcuri și săgeți din ramuri.

Proiectul s-a încheiat cu câteva excursii în Slovacia și capitala Ungarii, Budapesta.

Mai jos găsiți ca atașament un .pdf cu activitățile și aventurile trăite de cei 6 tineri. http://t3d.ro/wp-content/uploads/2017/10/SPORT-for-YOUth.pdf

Tags: , , ,

Leave a comment